You are awes0me

Det finns så många helt galet underbara människor, så fina, så magiska.
Jag älskar er alla, och livet det är livet, man får bara göra det bästa av det
Fuck the future, the past, the people.
Bara gör, och det ska jag göra, Stockholm var grymt
Nästa vecka, danmark!


Dita von teese
Älskar den bilden, sådär, exakt sådär vill jag se ut.

Rock´n´rolla

Underbar film, jag älskar den. Den är Brittisk (såklart, jag har ju min löliga England besatthet) Jag har lite svårt att säga vilken typ av genre, lite action/drama/thriller. Den handlar om Londons undre värld olika typer av kriminella människor, och ja, går knappt att förklara men se den iallafall! Regisören är Guy Ritchie kanske jag ska nämna.
Vem är du "ängeln"?

Känner många änglar, du låter icke som någon av dom sitter här och klurar på vem du kan vara, varför vågar du inte säga det? Jag trodde jag förklarade för dig, jag har ju denna bloggen för att skriva av mig, och jag väljer bort dagens outfit och sån skit, det är väl mitt val? Jag skriver en himla massa "depp inlägg" jag blir själv aldeles matt av att läsa dom. Men de fina människor som kan läsa och förstå, de stärker mig något otroligt mycket, att få fina komentarer av människor som bryr sig om mig även om de läser om all min äckliga ångest. Men, this is me, take it or leave it.

I helgen åker jag till stockholm och det ska bli så jävla skönt, ska få träffa fina Linn och vi ska åka bil upp och ha det allmänt fint, jag längtar, behöver lite mijöombyte. Sedan är jag hemma en vecka, sen blir det Danmark med massa fina människor. Jag är jätte stressad över båda resorna men jag ska klara dem, för det måste jag!

Kärlek till er alla

This toxic pinns make my life just a litle bit better

at the same time it makes my life shorter
En ciggarett under fläckten, för jag behöver det
En till, för att den första gjorde det lite lättare
Ännu en, för det finns fortfarande många kvar
En för att jag tänker på dig
Två i sträck för du sitter fast i mina tankar
En sista, för nu är de slut

I have an answer on everything

okej, "ängeln" vet inte direkt vem du är eftersom du är anonym. någon av mina vänner skulle inte säga sådär så uppenbarligen känner du mig inte eller har nog aldrig gjort det. i den här bloggen väljer jag att skriva hur jag mår, med ord, för det är ibland inte lätt att prata om det. jag gör något åt mitt mående, kämpar varje dag för att bli bättre. Jag skriver för min egen skull och för att de som väljer att läsa ska få mer förstående för mig. skulle upskatta om du kunde ta detta med mig istället för att skriva anonyma komentarer, men du visar med din komentar ett uppenbart tecken på feghet så jag förväntar mig inget. Om jag mår dåligt? Vad låter det som, ja, jag mår dååligt, jag har mina problem, och ta hand om det, hur menar du då? menar du, äta mediciner, gå hos psykolog osv? check.
Nämen, var vi vänner på min förra skola, och då vet du att jag under hela åttan i princip inte visa mig i skolan, att jag "var sjuk" nästan hela tiden. // Morbid fåntratt