Långdag and now im tierd

Först tänkte jag svara på Gabriellas komentar: Jag tränar zumba på ett mysigt litet ställe kallat Oceanen som ligger vid stigbergstorget här i Göteborg, det är en dansskola som har lite olika dans kurser i lite udda danser, indiskt, spanskt osv. men nu har de även zumba! Jag tycker det är helt perfekt för då är man inte på ett gym med hundra pers och alla as tajta, utan här är det lite chill människor som vill ha kul, det kostar 800kr för 10gngr när man är ungdom, nu har ju det hållt på ett tag men nästa termin kanske!

Idag fyllde min far år, så vi har gratulerat honom (tidigt gick vi upp o sjöng, klockan ringde 06.00) Sedan var jag på Bup kl tio, hade möte med min psykolog och mor och far ang min studiegång eftersom jag inte går i skolan nu överhuvudtaget utan istället praktiserar på ett dagis. Sedan gick jag på stan och min gulliga pappa köpte mig en super fin tröja, som kanske kommer upp på bild här om ni är mer en fem som komenterar (utmaning). Sedan var det direkt iväg till jobbet och jävlar vad jobbigt det var idag, hade bokstavligt talat fem barn hängandes på mig, men när en flicka satte sig i mitt knä och sa: "Vet du Hanna, du är den bästaste fröken vi någonsin haft här" så blev mitt hjärta varmt, dom är så söta.

Så gick jag hem, tog en powernap på fem min och sen blev det middag på en resturant med pappa och vänner, as goa människor och det var super mys. Hade en intressant diskusion om psykisk ohälsa och hur oaccepterat det är i sammhället, känsroller, skolsystemet, rasism osv. saker som intreserar mig och är väldigt viktigt.

Puss på er gott folk


smått störd bild på mig och min syster som ger mig en go puss, men jag var glad idag, bra dag

Det finns inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak
Kommentar från: Emelie

Söt bild! :D

Vad bra att du har haft det trevligt och allt :D<3

2011-04-15 klockan 21:24:49
URL: http://anxietycore.blogg.se/
Kommentar från: den andra mira, den som inte heter brodin i efternamn.

ni är, utan tvekan, dom vackraste systrarna jag känner.

2011-04-16 klockan 12:36:40
URL: http://mmira.devote.se
Kommentar från: Stjärnmullvad

Jag är alltid lite dålig på att kommentera, men nu så.

2011-04-17 klockan 09:15:24
URL: http://stjarnmullvad.blogg.se/
Kommentar från: julia

Du är grymt snygg så jag kan förstå att barnen säger så! <3

2011-04-18 klockan 22:01:19
URL: http://fuckingsilence.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara mig!

Email: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback