O jag var full och jag var dum o jag ramla på allt

Helgen har givit mig blåmärken, men fått min själ att må bra.

Nu ligger jag i mitt aldeles egna rum, vi har nämligen flyttat med pappa, och nu har jag eget rum, helt obeskrivligt underbart. Men känner att jag vill göra något kreativt av rummet, några tips?

Jag är urusel på uppdateriing, men det är för att jag njuter av vårsolen, öl och ciggaretter. Det känns bra.

Kärlek // HannaH

Aj

Ångesten kryper, hela kroppen skakar, svårt att andas, att orka, det gör ont, den här skiten.

Långdag and now im tierd

Först tänkte jag svara på Gabriellas komentar: Jag tränar zumba på ett mysigt litet ställe kallat Oceanen som ligger vid stigbergstorget här i Göteborg, det är en dansskola som har lite olika dans kurser i lite udda danser, indiskt, spanskt osv. men nu har de även zumba! Jag tycker det är helt perfekt för då är man inte på ett gym med hundra pers och alla as tajta, utan här är det lite chill människor som vill ha kul, det kostar 800kr för 10gngr när man är ungdom, nu har ju det hållt på ett tag men nästa termin kanske!

Idag fyllde min far år, så vi har gratulerat honom (tidigt gick vi upp o sjöng, klockan ringde 06.00) Sedan var jag på Bup kl tio, hade möte med min psykolog och mor och far ang min studiegång eftersom jag inte går i skolan nu överhuvudtaget utan istället praktiserar på ett dagis. Sedan gick jag på stan och min gulliga pappa köpte mig en super fin tröja, som kanske kommer upp på bild här om ni är mer en fem som komenterar (utmaning). Sedan var det direkt iväg till jobbet och jävlar vad jobbigt det var idag, hade bokstavligt talat fem barn hängandes på mig, men när en flicka satte sig i mitt knä och sa: "Vet du Hanna, du är den bästaste fröken vi någonsin haft här" så blev mitt hjärta varmt, dom är så söta.

Så gick jag hem, tog en powernap på fem min och sen blev det middag på en resturant med pappa och vänner, as goa människor och det var super mys. Hade en intressant diskusion om psykisk ohälsa och hur oaccepterat det är i sammhället, känsroller, skolsystemet, rasism osv. saker som intreserar mig och är väldigt viktigt.

Puss på er gott folk


smått störd bild på mig och min syster som ger mig en go puss, men jag var glad idag, bra dag

jag har oont i hela kroppen

Har vart och tränat Zumba idag, det är ett hett tips för alla er (som mig) inte gillar att träna men ändå vill komma i form, det är super kul, men så jävla jobbigt, fast jag får enorma komplex över mitt utseende när man står där högröd i ansiktet framför en stor spegel o ser helt jävla sjuk ut, men men. Jag är dö trött nu (YES) klockan är bara tolv men har jag tur så kanske jag kan få lite sömn ikväll, ni är en del som tittar in här nu, men måste säga att ni är lite dåliga på att lämna avtryck, vore kul att veta vilka ni är. Puss på er

Its raining

sitter och nynnar på smiths låtar och stirrar ut i mörker och regn, vädret speglar min insida idag. Jag var på jobbet idag, det var fint, men jag var så trött så jag trodde jag skulle svimma. Imorgon ska jag äta frukost med min moster och mor på något fik någonstans vilket ska bli fint, min moster är en fin människa. Jag har inte så mycket att skriva, ville bara att ni ska veta om min existens, lite fina bilder kan jag bjuda på.

Kaya som spelar "Effy" i skins, hon är så vacker så det gör ont
jag skulle dö för hennes utseendeLily som spelar "Naomi" i skins, hon är ju oxå helt sjukligt snyggSpelar "Mini" i skins, säsong 5 som jag precis kollat klart, också vacker som få

I cant stop thinking about you

Oj vad jag skriver dåligt, har haft så fullt upp, med att hitta rätt, i hjärnan, veta vem jag är, vad jag känner.
Jag har haft en fin helg, trots att jag är super förkyld och det känns som att jag ska hosta upp mina lungor. Fick träffa min fina emelie, det var så längesen, och min lina och sen Var jag lina och eve på gais match, det var fint, jag trivs där, i klacken, jag känner mig hemma vilket egentligen är lite märkligt för jag kan inte så mycket om sport överhuvudtaget.

Jag låg hemma idag, fastän jag skulle jobba, men jag jobbar imorgon istället, lika bra, jag saknar barnen. Det är så svårt att komma upp på morgonen, jag sover sämre än någonsin, om man nu överhuvudtaget kan säga att jag sover, för det gör jag knappt, utan istället sitter jag i mitt fönster och röker mina röda marlboro, lyssnar på fin musik och önskar att jag var någon annan, någon bättre, någon vackrare, men det går inte, jag kommer ingen vart när jag tänker så, bara en spiral ner i mörkret. Ni är fina, nu ska jag ut i solenDet är vår nu, flickor o pojkar, nu vänder det, intesant?
Sena sommarkvällar med fina människor, promenader hem mitt i natten,
det ska bli bra nu, det måste det.

Håkan är underbar

spelningen var obeskrivlig, jag grät, jag ska börja uppdatera lite mer, när jag orkar, kärlek

I Dalarna

med ett lyckorus i kroppen, tågresan med alla dess byten gick super bra första tåget satt jag och prata med världens gulligaste tant, imon ska jag se Håkan och idag köpte min moster ett supersnyggt turkost nagellack till mig. Kommer nog inte uppdatera så mycket denna helg, men ni äär finast och har ni tur kommer det bilder!