Je suis...

Dag 01 - presentera mig själv
Hanna heter jag, Hanna utan H på slutet, fast jag hade hellre hetat HannaH med H.
Jag är 15 år, en ålder som jag inte riktigt kan identifiera mig med, jag hatar min ålder.
Jag tänker aldeles för mycket, hela tiden, jag är översvämmad av både tankar och känslor vilket gör att det ofta blir för mycket för mig.
Jag bor i Göteborg, sveriges finaste stad, jag älskar Göteborg.
Mesta delen av min tid spenderar jag ensam, för jag har inte orken att träffa folk, men jag försöker så gott jag kan att spendera så mycket tid som möjligt med mina underbara vänner.
Jag är ett kontrollfreak, försöker ständigt ha kontroll över allt och alla, och jag planerar ofta, skriver listor och sånt, men det är sällan jag lyckas följa mina planer. Och jag gillar att skriva, skriver ständigt långa texter om vad som snurrar i min skalle.
Jag lyssnar väldigt mycket på musik, älskar musik, det blir mycket svenskt, Kent, Håkan Hellström, Lasse Lindh, Markus Krunegård, Timo Räisänen osv. Jag är även svag för marilyn manson, har jag varit länge nu. The Clash, Ramones, Ebba Grön gillar jag starkt, Crystal Castles älskar jag, jo, jag har väldigt blandad musik smak, jag kan ju sitta och rabbla upp band i evigheter, men jag är väl lite insnöad på pop, indie om jag ska placera mig inom någon genre,
Jag är för det ofta väldigt ärlig, jag vet inte hur man är elak, och jag kan inte vara sur, jag bråkar nästan aldrig med mina vänner, jag älskar dom för mycket.
Jag kan ju skriva massa hur länge som hälst om mig, men jag stannar här,


Det finns inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak
Kommentar från: Lina

du är finfinfinfin!

och ÅH, det ser ut som du tagit tillbaka din gamla stil lite mer? <3

2010-12-10 klockan 22:11:36
URL: http://killamangiro.webblogg.se/
Kommentar från: Lena

Hanna , du är jättebra , även om vi har tappat kontakten nu , och nej du är inte ful , utan du är ju huuuur snygg som helst vafan! kör din egen stil , den passar dig , du är grymt bra på alla sätt tycker jag ! :D

2010-12-11 klockan 23:58:41
URL: http://http://cocochannel.blogaholic.se/
Kommentar från: Skywalker.

göteborg är finaste staden.

2010-12-26 klockan 19:53:44
URL: http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara mig!

Email: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback